Google+ Followers

Saturday, May 2, 2009

I'M BACKKKKKK....!!!!!!!!




P/S : Gambar masa ABPBH 2008 yang belum habis di upload .... :)


Hai...tension tau bila laptop buat perangai...seksa sangat nak update blog dan buat kerja....tension....Mintak maaf kawan2 semua jika saya tidak menjawab soalan2 di ruangan shout out tu....nasib baik la cyber cafe nih dekat je ngan rumah...well,saya actually baru blk dr bercuti dr LOST WORLD OF TAMBUN.tempat dia biasa2 je....tapi cantik sgt2....tp WATERWORLD MELAKA lagi gempak yer.....seronok la jgk dpt pi sana...tambahan pula free of charge...dpt la jmp kwn2 yg dah lama tak jmp....thanks to SHAHE ( sir ) dan MIS dan HUBBY....murah rezeki kami....2 insan pemurah ini belanja kami makan selama 3 hari 2 malam....seronok....tp di Ipoh kami tidak jumpa signature food yer....tak tau nak makan apa...makan seafood dia pon....hmmmmm.....kat JB dan KL lg sedap kot...jgn marah org Ipoh.... :)