Google+ Followers

Sunday, June 7, 2009

Hadiah- Hadiah Yang Diterima Dari Bulan Mac Hingga Mei.

10 keping pas menonton One In A Million Season 3.....Tomok the Millionnaire...!!!!

Wax rambut drpd majalah Cosmopolitan....harga dia RM 54 bersaiz 50ml...kecik,comel dan best digunakan.


Murad Facial Cleanser worth RM 148...drpd majalah Men's Health....

Sunglass brand Carrera..harganya...RM 520....hadiah drpd majalah Augustman.



Minyak wangi nih drpd majalah Augustman....







Hamper Yves Rocher....dapat drpd majalah Expatriate Lifestyle....nilainya...RM 300...tp dapat baucer RM 190 jgk...seronok !!!!






Dapat drpd majalah Maskulin....sedap jugak makanan kat Copycat milik Cat Farish nih....


Jeans brand Tough....mahal gila harganya...dapat drpd majalah Eh! sbb artikel tersiar dalam bulan April yang lalu.....nice jeans...!!






Novel nih dapat daripada Astro...tak ingat laman web apa.... :)









Saturday, June 6, 2009

Rezeki Bulan-Bulan Lepas....




Bila laptop buat hal,memang terasa 'kesusahan' nak update blog dan buat kerja-kerja yang lain.Terasa sangat-sangat....Sekarang nih pun saya terpaksa ke cyber cafe yang 'ntah apa-apa' untuk update blog ni semua.Tak mengapalah....Saya sekarang tengah 'aim' nak dapatkan notebook percuma ni...Harap-harap la ada rezeki untuk saya nanti.

Hari tu,krew Sinar pagi datang ke rumah sewa kami di Pandan Indah.Abby Fana pun ada sekali.Chef Nabil telah ditugaskan untuk memasak sarapan pagi untuk kami.Yang bestnya,dapat hamper Nestle.Thanks Nestle....dan dapat duit RM 300 dari Sinar...Terima kasih banyak-banyak Sinar.Seronok sangat-sangat.Pukul 5 pagi diaorg dah datang ke rumah.Masing-masing mata pon masih lagi macam nak terkatup sbb kena bangun awal-awal pagi....Che Mie sanggup amik cuti sbb tak nak lepaskan peluang merasa kemeriahan dapur kami digunakan oleh Chef Nabil.Saya? Sanggup tak tidur sbb nak pastikan serba serbi sempurna katanya....Alhamdulillah semuanya sempurna seperti dirancangkan.Syukur sangat-sangat.Kepada team Sinar,jgn serik nak dtg ke rumah lagi.