Google+ Followers

Saturday, November 28, 2015

Movie Preview...

Nampaknya aku dah back on track...Banyak jugak dapat preview filem terkini di panggung wayang....


Filem Ghost Ship dari Thailand...Tak seram pon...Kelakar je lebih...


As usual...I like this genre of the movie...Tapi kali ni hero Transporter bukan Jason Statham...


Filem Spectre yang konon2 jadi buah mulut org ramai...Tak hebat mana pon but still ok...


Tak tau ending macam mana....sbbnya aku tertidor dalam panggung wayang...So,tak merasa la impak Goosebumps nya...


The Good Dinosaur nih not bad jugak...Ada moral disebalik ceritanya....Penuh warna-warni as usual...

Lamanya Tak Update...Hampir Bersawang...

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua...

Rindunya nak update blog nih...Rasa macam dah lama kot tak update...Last year tahun yg agak mencabar bagi aku sbb aku diuji oleh Allah Yang Maha Penyayang....Alhamdulillah sangat2 sbb Allah uji aku...sebabnya...bukan semua makhlukNya akan diuji dengan ujian yang sama....Terlantar sakit almost a year sgt2 mencabar....Ingatan mati itu sentiasa wujud dlm diri...Ada hikmah actually semua itu...Alhamdulillah...

Just nak update sikit je hadiah2 yang menang...Actually banyak je yg dpt tapi...biasa la...mood malas tu tebal sgt...Hahahahahaha....


Produk penjagaan rambut daripada L'Oreal Professionnel worth RM200.00


Produk penjagaan kulit daripada Melvita bernilai RM 250.00


Produk penjagaan rambut daripada Redken bernilai RM 250.00


Set perfume Narciso Rodriguez bernilai RM400++.


Produk jagaan kulit Sothys bernilai RM1k++

PS : Semua hasil kemenangan daripada majalah-majalah dan juga website serta facebook.