Google+ Followers

Tuesday, December 27, 2011

Hadiah...Hadiah...Hadiah...dan Hadiah....


Yang ini pulak hasil surat yang aku hantar menjadi pilihan...Yang ini dekat setahun baru la dapat terima.Hamper Crabtree & Evelyn RM 300 katanya....dan barangan Revlon bernilai RM100++....Actually menang produk Shiseido...Tapi dia gantikan dengan produk nih semua...so...jumlahnya rasa2 more than RM300 la...Berbaloi2 wehhhhh....Alhamdulillah...Aku sangat2 la suka barangan Crabtree & Evelyn nih... :)


Tiket wayang citer We Bought A Zoo plus baucer Chatime....Ceritanya boleh la...Kalau mak bapak bawak anak2 pi tengok memang sesuai sangat2 la....Nih ihsan daripada Expatriate Lifestyle.....


Hasil selepas dibuka...Banyak jugak..ingatkan sikit je...Berat tu masa pi amik kat opis dorang...Nilainya RM100...

Rupa hamper sebelum dibuka...Kalo la manusia bole makan nih...perghhhh...sedap betoi..Ada tuna ngan ayam,mackerel dgn ayam...mcm2 lagi la....

Masuk contest suka2 je kat Smartheart FB...tapi tak sangka menang..Alhamdulillah....Rezeki kucing nama B-Jon kat area umah tu.

P/S : ( i ) Tapi ada peserta yang tak puas hati dengan kemenangan aku kat FB Smartheart.Well,aku tak kisah pon.Kalau tak menang pon takpe...Tak mengharapkan pon...Tapi Allah yang tentukan... :)
( ii ) Masih menunggu barang2 yang akan diterima nanti...Baucer Dockers,Hamper Harrods,minyak wangi Salvatore Ferragamo,Beg Paris Hilton,baucer Hush Puppies dan Cek daripada team AMP... :)





Saturday, December 24, 2011

Menang Spek Mata Hitam Brand Carrera...I Like...


Salam semua...

Just nak cerita je...Hari tu termasuk ke dalam satu website nih....http://www.tonguechic.com.....Tengok ada contest yang best-best.Banyak la hadiah menarik yang ditawarkan.Korang try2 la masuk kat website tu...Join la contest dia...Like kat FB ya...As usual,kalau dah hobi kan...pantang nampak contest...mesti nak join je kejenya...End up...aku try la hantar.Hantar suka-suka je.Tak menaruh harapan pon nak menang.Akhirnya menang.Slogan yang aku buat sangat lah simple...dan aku sendiri perasan yang ianya tak la menarik mana pon...Tapi kalau Allah dah tulis itu rezeki kita...memang ianya akan jadi rezeki kita.....Alhamdulillah...Hadiah untuk hujung tahun I guess la...Kalu ada lagi lepas nih,Alhamdulillah...Syukur pada Allah Yang Maha Pemurah...


Ni pula rupa spek mata hitam brand Carrera tu..Tak sabar nak claim kat Tongue In Chic opis... :)

Yang keduanya pula,aku nih memang jenis suka habiskan duit kat majalah-majalah tempatan...24 Disember,aku beli la GLAM,EH!,InTrend,Female dan Cleo...Tapi aku suka GLAM punya cover untuk Januari 2012...dan ianya good fortune untuk aku kot...surat yang aku karang dan hantar kat majalah GLAM telahpon terpilih sebagai surat pilihan....dan hadiahnya ialah sebotol perfume brand Salvatore Ferragamo...serius..aku memang suka brand nih...tapi yang aku menang bukanlah perfume lelaki tetapi untuk pompuan.Well,aku pernah try bau perfume nih kat SOGO dulu...bau dia not bad jugak la...Sedap...harus aku pakai bawak pi keje... :P



Ni la rupa perfume tu...Nice bottle design kan...?

Tuesday, December 13, 2011

Hadiah Bulan Disember...


Hamper RevitaLens daripada Blu Inc...Problem kat sini ialah aku tak pakai contact lens pon...hmmmm...rezeki kawan2 la jawabnya...atau..aku kena pakai contact lens..? Nak pakai yang kaler biru la... :P



Sekeping CD terbaru Il Divo...hantar suka2...sekali dapat..well,lagu2 dia memang sesuai untuk didengar sebelum tidur...sangat2 mendayu2 la...Ihsan daripada Bella NTV 7.Thanks Bella...

P/S : Ada lagi hadiah yang belum diambil gambarnya...Kena tunggu entri akan datang la ya...


Friday, December 9, 2011

Hadiah Yang Diterima Pada Minggu Ini...

Semalam bermula misi mengambil hadiah-hadiah yang dimenangi.Actualy,dah lama pon organizer call suruh collect.Memandangkan 2 minggu yang lepas,aku ke Indonesia.Jadi tak sempat la nak collect semuanya.Penat masih tak hilang lagi nih.Capek banget dong...!!!.Semalam pula cuti.Semalam ialah hari Khamis ( 8/12/2011 ),aku mula menjelajah ke tempat-tempat tertentu untuk collect hadiah.Sebenarnya ada lagi yang belum dipungut sepenuhnya.Biasa lah....organizer takde la....org yg urus hadiah cuti la...mcm2 lagi la alasan.Ada satu kemenangan tu lagi best.Menangnya dari bulan April.Surat dah sampai bulan Oktober hari tu.Bila nak pergi claim,hadiahnya takde lagi.Janji nak call.Tapi tak call2 sampai skrng.Hangin betoi...Majalah bukan sebarang majalah ya.Bukan Blu Inc dan bukan juga ACP Magazines.Nih majalah terbitan anak tempatan lain.Kalau sebut namanya,semua org tau.Tapi biar aku je la yang tau sorang2.Geram rasanya.Macam dipermainkan.Hadiah dia bukan cikai2.Kalau setakat pen sebatang memang aku tak hadap la nak tuntut.Nih nilainya lebih kurang RM300.Brand yang aku suka plak tu.Dah masuk bulan Disember pon.Tak kan tak buat keje kot...?Pemenang pon client korang jugak kan...?Aku beli majalah korang.Bukan aku dapat free pon.Dulu pernah jadi mcm nih.Terus aku banned majalah tu.Sampai sekarang aku dah tak baca majalah tu lagi.Tengok pon tak ingin.Huhuhuhuhu....Maybe majalah yang nih akan aku buat macam tu jugak kot.Ok lah...Cerita panjang2 pon penat plak.Nih je la yang sempat aku update untuk hari ni.Nanti dapat hadiahnya,aku update lagi.Enjoyyyyyy....!!!!



Trial passes dari juiceonline.net.Pas untuk 14 hari dan 2 kali Bikram Yoga.14 hari pi gym bole kurus tak...? :P


Hamper Lanvin RM1K.Sama macam Ayu dan Dyat dapat...Event yang sama jugak.Well,ini aku tak masuk.Aku suruh kawan aku gantikan.So,Ayu ngan Dyat tak nampak muka aku secara betolnya....Hahahaha...

P/S : Pagi tadi ( 9/12/2011 ),dah pegi Media Prima amik CD Il Divo,pi opis Blu Inc amik hamper RevitaLens dan Dina dari radio ERA call sebab menang contest MAHU TAPI MALU.Sib baik bukan on-air.Dia dah rakam dulu.Selamat....Fuhhhh....

Sekian dulu kali ini.Adios...Muahhhh...

XOXO,

CariDeey Hamad.