Google+ Followers

Wednesday, December 16, 2009

Masa Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008....

Juliana Evans...

Amyza Aznan...


Umi Aida...

Faizal Ismail...

Farhana Fabulous Cats

Aaron Aziz Sari Yanti Fizo Omar Vanida Imran dan Shidi

Dato' Siti Nurhaliza
Dafi...
Kakak Dato' Siti Nurhaliza....Saida..
Nikki Malaysian Idol....
Stacy...

Lost World Of Tambun...

Memerah idea kononnya...

Salah satu permainan yang ada...

Nak mandi ke tak nak ni...?

Pose lepas mandi...

Kat pintu masuk Lost World of Tambun,Perak.

Tuesday, December 8, 2009

Ada Lagi....


Plush toys dr majalah InTrend....


Hamper Oral B dr Utusan Malaysia...


2 set EDT Paco Rabbane dr majalah Style...


Hamper Nano White dr Bubbleebizz.com.my


Hamper Uber Men dr Bubbleebizz.com.my

Kini Kembali....


Salam semua...lama rasanya tak update blog buruk nih...Almaklumlah laptop lama rosak...dapat laptop baru nih...senang sikit nak buat keje....Bagi yang fanatik FB tu...seronok la kan...tak tido tiap2 malam pun tak apa...layan Farmville....Cafe la...bla...bla....Nasib baik aku tak addicted ke arah macam tu....Sepanjang senyap tu...jgn ingat takde benda yang tak nak dikongsi...Peraduan?Agak meriah hadiahnya...Alhamdulillah rezeki Allah kurniakan semua tu....Mintak-mintak selepas ini rezeki lebih bertambah.......Senarai hadiah yang menang sepanjang penyepian diri....


Jam tangan brand Kenneth Cole....dapat drpd majalah FHM menerusi ruangan surat pembaca...

Satu set minyak wangi untuk lelaki dan perempuan brand Paco Rabbane dr majalah Style: ....baunya superb!!!!


Cek dr Omniteam...contest Milo untukmu Malaysia...Sepatutnya dapat pakej percutian ke Club Med Cherating...tp kami tukarkan ke wang tunai....duit bole disimpan....



Sunday, June 7, 2009

Hadiah- Hadiah Yang Diterima Dari Bulan Mac Hingga Mei.

10 keping pas menonton One In A Million Season 3.....Tomok the Millionnaire...!!!!

Wax rambut drpd majalah Cosmopolitan....harga dia RM 54 bersaiz 50ml...kecik,comel dan best digunakan.


Murad Facial Cleanser worth RM 148...drpd majalah Men's Health....

Sunglass brand Carrera..harganya...RM 520....hadiah drpd majalah Augustman.



Minyak wangi nih drpd majalah Augustman....







Hamper Yves Rocher....dapat drpd majalah Expatriate Lifestyle....nilainya...RM 300...tp dapat baucer RM 190 jgk...seronok !!!!






Dapat drpd majalah Maskulin....sedap jugak makanan kat Copycat milik Cat Farish nih....


Jeans brand Tough....mahal gila harganya...dapat drpd majalah Eh! sbb artikel tersiar dalam bulan April yang lalu.....nice jeans...!!






Novel nih dapat daripada Astro...tak ingat laman web apa.... :)









Saturday, June 6, 2009

Rezeki Bulan-Bulan Lepas....




Bila laptop buat hal,memang terasa 'kesusahan' nak update blog dan buat kerja-kerja yang lain.Terasa sangat-sangat....Sekarang nih pun saya terpaksa ke cyber cafe yang 'ntah apa-apa' untuk update blog ni semua.Tak mengapalah....Saya sekarang tengah 'aim' nak dapatkan notebook percuma ni...Harap-harap la ada rezeki untuk saya nanti.

Hari tu,krew Sinar pagi datang ke rumah sewa kami di Pandan Indah.Abby Fana pun ada sekali.Chef Nabil telah ditugaskan untuk memasak sarapan pagi untuk kami.Yang bestnya,dapat hamper Nestle.Thanks Nestle....dan dapat duit RM 300 dari Sinar...Terima kasih banyak-banyak Sinar.Seronok sangat-sangat.Pukul 5 pagi diaorg dah datang ke rumah.Masing-masing mata pon masih lagi macam nak terkatup sbb kena bangun awal-awal pagi....Che Mie sanggup amik cuti sbb tak nak lepaskan peluang merasa kemeriahan dapur kami digunakan oleh Chef Nabil.Saya? Sanggup tak tidur sbb nak pastikan serba serbi sempurna katanya....Alhamdulillah semuanya sempurna seperti dirancangkan.Syukur sangat-sangat.Kepada team Sinar,jgn serik nak dtg ke rumah lagi.


Saturday, May 2, 2009

I'M BACKKKKKK....!!!!!!!!




P/S : Gambar masa ABPBH 2008 yang belum habis di upload .... :)


Hai...tension tau bila laptop buat perangai...seksa sangat nak update blog dan buat kerja....tension....Mintak maaf kawan2 semua jika saya tidak menjawab soalan2 di ruangan shout out tu....nasib baik la cyber cafe nih dekat je ngan rumah...well,saya actually baru blk dr bercuti dr LOST WORLD OF TAMBUN.tempat dia biasa2 je....tapi cantik sgt2....tp WATERWORLD MELAKA lagi gempak yer.....seronok la jgk dpt pi sana...tambahan pula free of charge...dpt la jmp kwn2 yg dah lama tak jmp....thanks to SHAHE ( sir ) dan MIS dan HUBBY....murah rezeki kami....2 insan pemurah ini belanja kami makan selama 3 hari 2 malam....seronok....tp di Ipoh kami tidak jumpa signature food yer....tak tau nak makan apa...makan seafood dia pon....hmmmmm.....kat JB dan KL lg sedap kot...jgn marah org Ipoh.... :)

Tuesday, April 14, 2009

ABPBH 2008 DI GENTING HIGHLANDS...

TEKA....SIAPAKAH DIA INI?...SO SPORTING....ADA RAMAI LAGI ACTUALLY...TUNGGUUUUUUUUUUUU......


KAT DEPAN PINTU MASUK KE ARENA OF STARS...


HADIAH DARI MURAI.COM.MY DAN ERA.FM....



HADIAH DARI LAMAN WEB FOX.COM.MY


DARI MALAYSIA KINI...LAMA DAH MENANG...BARU DAPAT....



Wednesday, April 8, 2009

HADIAH YANG DIMENANGI PADA AWAL APRIL....

PENCUCI MUKA 3 IN 1 ELIZABETH ARDEN BERNILAI RM 82....MAHAL KAN ?
TAPI KESANNYA SELEPAS DIGUNAKAN SANGAT BEST.... :)
BOBBI BROWN LIPSTIK....HARUS LA BAGI KAT MY SIS...
NILAINYA...RM 75...ERK....!!!!

PRODUK REVLON...MENANG DARI COSMOPOLITAN...
NILAINYA RM 220...HMMMM...MY SISTA AGAIN...AGAIN AND AGAIN...

BALIK DARI BLU INC....SINGGAH KAT PET HOUSE...NAMPAK ANAK ANJING COMEL NIH DALAM SANGKAR...YA ALLAH....COMEL SANGAT-SANGAT...NASIB BAIK DALAM SANGKAR....

PEJABAT BLU INC MEDIA KAT PETALING JAYA....

P/S : THANKS TO MURAI.COM.MY TOO....I GOT A PAIR OF ABP 2008 VIP TICKET...