Google+ Followers

Friday, December 28, 2012

Rezeki Lagi....Alhamdulillah...


Produk RoC Sublime...Anti aging rasa-rasanya....
Bernilai RM 553...Amik kau...
Macam gitu je rupanya...Tapi nilai kalah kasut aku...
Menang under contest majalah Her World....


Nih hadiah dah berkurun masuk contest nya...
Baru semlm receive...Movie merchandise...Ada dari filem Hobbit ( t-shirt plus tiket wayang ),kali kedua menang peraduan Total Recall ( t-shirt + pouch bag + tiket wayang ),
t-shirt David Archuletta dan botol air warna kuning dari filem Premium Rush....Alhamdulillah...

Tuesday, December 25, 2012

Walaupun Kecil...Aku Tetap Bersyukur...


Twilight Saga : Breaking Dawn Part II merchandises...Dapat 2 set daripada tupai.com.my...


DVD 29 Februari...Menang daripada Era.fm...


Produk Clarins yang bernilai RM 200...Menang daripada majalah GLAM...


Menang daripada majalah GLAM Lelaki...Perfume Aigner No.1...Harganya RM 275 ikut harga pasaran...Baunya not bad jugak la...


Wish nak CD Christina Aguilera...Akhirnya dapat jugak daripada Bella NTV 7...


Produk filem Wreck-It Ralph...T-shirt nice...yg lain2 tak brp nak suka...Dapat daripada The Breakfast Show NTV 7...


Hamper Dashing bernilai RM 100..Saguhati sahaja...Sbb kalau menang Grand Prize pon...Macam tak nak...Macam lebih je drpd RM 100...Menang daripada Berita Harian ruangan Inspirasi hari Sabtu...


Penginapan 3 hari 2 mlm kat Cherengin Resort Janda Baik...Menang daripada majalah Milenia Muslim...


CD Robbie Williams + Sticky Candy....Actually,dah menang 3 CD nih dan 3 botol Sticky Candy nih...

P/S : Kecik atau besar sesuatu hadiah itu,bersyukur la....Alhamdulillah...

Monday, December 3, 2012

Hadiah...Hadiah..Hadiah dan Hadiah...


Produk tajaan Heinz..
Dpt drpd peraduan Masterchef anjuran murai.com.my...
Dpt jugak jempotan Masterchef untuk episod ke-62...Kontroversi katanya....

P/S : Rezeki murah betol dgn murai.com.my...3 peraduan yang aku try join,ketiga2 aku sangkut...Rezeki yang Allah mmng dah tertulis untuk aku...
( i ) Heinz.
( ii ) Zalora - dpt voucher RM100.
( iii ) Peraduan Hujan - dpt CD + T-shirt...


Percubaan suka-suka yang membuahkan hasil...
Sepasang subang bernilai RM5k...
Menang daripada peraduan Habib bersama majalah Wanita & Wawasan...Tak sangka sgt2 menang...Alhamdulillah...


2 kotak bersamaan 12 pek makanan kucing brand Whiskas...
Menang daripada website hotfm.com.my...
Untung Chebi2 dan anak2nya... ( Tam2,Tot2 dan Bubu ).


Sehelai seluar jeans Guess yang bernilai RM999 katanya...
Mmng patot mahal pon...
Ada tatahan permata Swarovski pada seluar tersebut...
Menang daripada majalah Syle: ...


2 hamper BOH bernilai RM250 setiap satu...
Menang daripada review produk kat zootreview.com.my...
Puas la minum teh lepas nih... :)

Tuesday, November 13, 2012

Aku kaya dengan preview je....


4 keping tiket Anugerah Skrin 2012...
Tak pergi tengok pon....
Malas...Tengok kat rumah pon dah jelas bosan...


Season pass wayang cerita Skyfall....Dapat 4 keping + 2 money clip...
2 keping untuk screening....


Nih kebetulan hari jadi seorang kawan...
So ajak dia join sekaki...
Dapat 8 keping preview pass cerita Finding Nemo 3D daripada Sinar.FM...

P/S : Sebenarnya banyak lagi pass2 nih kat umah...Malas nak upload...Alhamdulillah...21hb November 2012 nih dapat lagi 6 pas tengok The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2 ihsan daripada tupai.com.my....Plus dapat baju t-shirt...

Hadiah Lagi...


Hamper Hada Labo...Lupa daripada contest apa...
Majalah Cosmopolitan kot...


Sorry pic senget...
Hamper Nivea daripada majalah The Score....
2 kali dapat hamper Nivea daripada majalah The Score....


Produk Clarins...
Contest dari majalah mana pon aku dah lupa...


Hamper Heinz daripada murai.com.my...
Banyak gila...


Hamper Body Shop daripada majalah InTrend....


Produk Kinohimitsu daripada majalah InTrend....


Wednesday, September 5, 2012

Hadiah Yang Lama Dah Dapat....


Produk P1 dan The Dark Night Rises...


Tiket preview cerita The Dinasour Project...


Produk filem The Expendables 2...Menang daripada NEF...


Buku kulit keras License To Pawn berisap tandatangan penulisnya...Menang daripada majalah NewMan.


2 set produk filem Avengers...Menang daripada majalah Style:


2 hamper Horlicks dan cek RM100 daripada Mix FM...


Teka suka - suka kat FB 100 plus sempena World Cup....Tak sangka menang...MP3 player brand Phillips...


Tiket wayang preview dan barangan filem Total Recall...

Thursday, June 7, 2012

Hadiah Awal Bulan Jun....


Sepasang tiket untuk menonton GT Super kat Sepang selama 2 hari berturut2...Just send for fun...Yang bestnya bila pi amik tiket nih,receptionist tu ckp aku adalah org yang pertama send...Hahaha...Malu la pulak rasanya....Aku hantar wakil mengambilnya actually...Sbb aku keje...Lgpon wakil yang pi amik tu opis dia dekat je dgn Honda nih....Dpt jugak 2 keping Touch n Go kad...


Movie merchandise filem What To Expect When You're Expecting....Menang daripada Times...Kedai buku Times tu... :)


Yang nih....hmmmm... :( ...
Sedih menang pon...Macam la aku akan pakai kan...?Foundation brand HABA...Kecik je kot...Tapi harga...hmmm....Tak masuk akal...Guna nama proxy..Menang dr majalah Her World...Moralnya ialah...beri je kat proxy aku...


Yang nih pon aku masuk suka2 je kat gua.com.my...dpt la T-shirt nih dgn 2 keping pas tgk filem nih...Aku bkn suka sgt pon filem2 Melayu nih..Tapi dpt free...Layan je la...

Thursday, May 31, 2012


2 bijik hamper besar gedabak...Produk pencuci bahagian sulit wanita katanya...Hmmmmm....I love the scrub...Baru plan nak beli...Last2 dpt free...Alhamdulillah...

Wednesday, May 30, 2012

Rezeki Untuk Aku Masih Ada....


2 set produk penggayaan rambut dari Schwarzkopf....Thanks to Men's Health...


Puas nak suruh pic nih tegak...Tetap nak jadi mcm tu...Gasak la...Malas nak adjust dah....Merchandise filem Piranha 3DD....T-shirt saiz XL dan first aid kit....Serta sepasang tiket preview...Ceritanya lebih lawak daripada serius ya...Very sensored...Jangan bawak anak2 kalau pi tgk...


Baucer Lois bernilai RM900...Merasa melaram jeans Lois lagi lepas nih...2nd time menang baucer Lois nih..Thanks to FHM...


Yang nih tak sangka menang...Just for fun kat website Hot Xpress...Sekali menang daa....Satu set pewarna kuku brand China Glaze...

Wednesday, May 23, 2012


Koleksi CD terbaru yang dimenangi....Thanks to Bella NTV7,Mix FM dan Hitz FM...


The Avengers merchandise....Thanks to Kunang2....

Wednesday, May 16, 2012

Hadiah Lagi...


Hamper Nivea bernilai RM150...Banyak kan..? I like Nivea...Hasil tulisan kat majalah The Score...

Hadiah lagi....Hmmmmm....


Produk Redken bernilai RM300++


Baju + reusable bag...bkn menang ya...Tapi ada staff RHB yg bagi...sbb aku dah baik sgt dgn dorang...


Trial masker + baucer RM 24...Print out coupon...Then tukar kat SaSa Mid Valley...Ada yang print kupon bnyk2 dan pi redeem...Pantang ada benda free kan...? Opssss.... :)


Preview tixs filem What To Expect When You;re Expecting....Ada J.LO dan Cameron D berlakon...Takde la best mana....50-50 la...


Preview tixs jugak...Cerita Safe...Yang nih best...Suka dgn lakonan Jason Stantham...Tiap2 tahun dia ada berlakon...hebat dia nih...


Produk Syahirah Iffah berniali RM100...


Goodies hasil dtg buat survey / soal jawab kat Blu Inc opis....