Google+ Followers

Friday, December 28, 2012

Rezeki Lagi....Alhamdulillah...


Produk RoC Sublime...Anti aging rasa-rasanya....
Bernilai RM 553...Amik kau...
Macam gitu je rupanya...Tapi nilai kalah kasut aku...
Menang under contest majalah Her World....


Nih hadiah dah berkurun masuk contest nya...
Baru semlm receive...Movie merchandise...Ada dari filem Hobbit ( t-shirt plus tiket wayang ),kali kedua menang peraduan Total Recall ( t-shirt + pouch bag + tiket wayang ),
t-shirt David Archuletta dan botol air warna kuning dari filem Premium Rush....Alhamdulillah...

Tuesday, December 25, 2012

Walaupun Kecil...Aku Tetap Bersyukur...


Twilight Saga : Breaking Dawn Part II merchandises...Dapat 2 set daripada tupai.com.my...


DVD 29 Februari...Menang daripada Era.fm...


Produk Clarins yang bernilai RM 200...Menang daripada majalah GLAM...


Menang daripada majalah GLAM Lelaki...Perfume Aigner No.1...Harganya RM 275 ikut harga pasaran...Baunya not bad jugak la...


Wish nak CD Christina Aguilera...Akhirnya dapat jugak daripada Bella NTV 7...


Produk filem Wreck-It Ralph...T-shirt nice...yg lain2 tak brp nak suka...Dapat daripada The Breakfast Show NTV 7...


Hamper Dashing bernilai RM 100..Saguhati sahaja...Sbb kalau menang Grand Prize pon...Macam tak nak...Macam lebih je drpd RM 100...Menang daripada Berita Harian ruangan Inspirasi hari Sabtu...


Penginapan 3 hari 2 mlm kat Cherengin Resort Janda Baik...Menang daripada majalah Milenia Muslim...


CD Robbie Williams + Sticky Candy....Actually,dah menang 3 CD nih dan 3 botol Sticky Candy nih...

P/S : Kecik atau besar sesuatu hadiah itu,bersyukur la....Alhamdulillah...

Monday, December 3, 2012

Hadiah...Hadiah..Hadiah dan Hadiah...


Produk tajaan Heinz..
Dpt drpd peraduan Masterchef anjuran murai.com.my...
Dpt jugak jempotan Masterchef untuk episod ke-62...Kontroversi katanya....

P/S : Rezeki murah betol dgn murai.com.my...3 peraduan yang aku try join,ketiga2 aku sangkut...Rezeki yang Allah mmng dah tertulis untuk aku...
( i ) Heinz.
( ii ) Zalora - dpt voucher RM100.
( iii ) Peraduan Hujan - dpt CD + T-shirt...


Percubaan suka-suka yang membuahkan hasil...
Sepasang subang bernilai RM5k...
Menang daripada peraduan Habib bersama majalah Wanita & Wawasan...Tak sangka sgt2 menang...Alhamdulillah...


2 kotak bersamaan 12 pek makanan kucing brand Whiskas...
Menang daripada website hotfm.com.my...
Untung Chebi2 dan anak2nya... ( Tam2,Tot2 dan Bubu ).


Sehelai seluar jeans Guess yang bernilai RM999 katanya...
Mmng patot mahal pon...
Ada tatahan permata Swarovski pada seluar tersebut...
Menang daripada majalah Syle: ...


2 hamper BOH bernilai RM250 setiap satu...
Menang daripada review produk kat zootreview.com.my...
Puas la minum teh lepas nih... :)