Google+ Followers

Sunday, October 16, 2011

- Produk Lancome....Set Blusher dan Eye Shadow....Sampel Genifique dan UV Base ( BB Cream ) dan baucer complimentary makeover..... -


Semalam ( 15/10/2011 )...aku dapat invitation daripada Lancome Malaysia untuk merasai sendiri pengalaman menggunakan maskara terbaru keluaran mereka...iaitu Lancôme Virtôuse Drama.Bunyi mcm kelakar kan..Jantan nak pakai maskara???Mcm pelik...lagi pelik sebab aku sorang je peserta lelakinya...Takpe la...janji dpt ilmu.Majlis tu jugak ada lucky draw.Dengar perkataan lucky draw je...aku dah yakin aku tak akan menang punya la.Well,benar pepatah mengatakan bahawa....tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yh tahu.Aku berjaya menjadi antara 5 peserta bertuah yg menang lucky draw tu.Hmmmm...dpt la dua produk mereka iaitu blusher ( cantik colornya.....kalo aku pompuan,konpem aku dah guna...) dan set eye shadow...( no bad jugak color dia..sape yg berani..bole pakai eye shadow nih...).Nilainya dlm RM 200++ kot...Tp nmpk mcm mahal je.Ntah2 lebih drpd RM200 ++ tu...Orang dah bagi...aku amik je la.Thanks Lancome.Thanks jugak abang Zamri Zainol ( mmng sifu mekap kat Lancome la dia nih...).Dia mekap mcm guna magik....Tapp...tap..tap...siap.Yang penting kemas dan cantik.Pergh....Nak je aku aku potong tgn dia tu....Heheheheheeh....



Tuesday, October 11, 2011

Nak update hadiah yang dapat bulan lepas...

Produk Kiwi Kleen....banyak gila tu...

Produk Neutrogena...

Produk Hada Labo

Produk Skinz...

Produk TruDtox....

6 keping preview pas cerita Fright Night....

Preview pas cerita Contagion....

Ceritanya....

Salam semua...

Macam dah lama tak menulis entri kat blog aku nih...Actually,aku suka masuk contest nih sebab selalu tengok nama-nama yang sama je menang.Until la one day tu,aku try la masuk.Tak sangka lak menang.Tapi lately nama aku dah kurang sikit menangnya.Rezeki masing2 tu.Kalau asyik menang tu karang,bosan la plak.Allah dah tentukan rezeki kita kat mana dan apa dia.Seronok jugak bila dengar kawan2 menang itu,menang ini...Jealous?Pastinya la...tapi takde la jealous sampai nak dengki khianat orang.Kita try la usaha lagi kan...?Dulu aku selalu menang peraduan daripada majalah2,akhbar2 dan website radio.CD2 lagu kat umah nih...bole dibilang dengan jari je aku beli.Yang lain semuanya menang.Tiket2 dan pas2 wayang tu usah cite la...Kadang2 sampai expired.Bukan la kedekut nak bagi kwn2...Tp kwn2 yg tak sudi menerimanya...Betul ke..?Kawan2 yg dulu2 la...Masing2 kan bz...Bila timenya nak tgk guna pas free tu.Sbb pas2 yg free tu pon bkn la bole diguna pada hujung minggu.Hmmmm....

Dulu jugak aku selalu menang benda2 yang pelik2...Barang2 mekap.Pelik la kalo aku menang kan...?Nasib baik la aku ada kakak dan anak sedara pompuan.So,aku dgn baik hatinya...bagi la kat dorang.Mesti la dorang suka sbb dah la branded item...mahal lak tu.Kadang2 aku jual jgk dgn harga yg sangat2 murah kt kwn2....Hmmmm...nih pon ada lagi hadiah yg dah menang tp surat nak claim blom lagi dapat.Stressssssss....I need lavender scent...hahahhaa....

Sekian dulu.Chow....