Google+ Followers

Wednesday, April 18, 2012

Hadiah Bulan April 2012 Versi V...



Confuse...aku tak tau dari contest mana...Alih2 dapat kurier...Soundtrack cerita 3X Trouble + Pendrive 4GB...Apa2pon,aku suka hadiah free nih...Thanks RAM Entertainment...




Hadiah Bulan April 2012 Versi IV...


Hamper produk Ginvera...Sesungguhnya aku memang sukakan produk nih dari dulu lagi...Terima kasih RAM Entertainment dan GSC Online sebab beri aku kemenangan...Hamper nih bernilai RM100....Aku suka skrub badan lavender tu...Memang hantu lavender la aku nih... :)


Ini pulak menang daripada majalah Lisa Malaysia...Tak sangka menang...1st time try guna nama my proxy a.k.a my cousin...GP plak tu...Pefume Nina Ricci yang sangat harum...Paling penting...botol dia limited edition....Baju tu aku sengaja amik saiz M...bole la aku melaram...perfume tu bagi kat my cousin dan mintak bayaran daripada dia...hahahaha...fair and square kan...?

P/S : Next entry...maybe upload pic2 haidah satu lagi perfume dan produk daripada RAM Entertainment lagi...

Add Video

Tuesday, April 10, 2012

Hadiah Awal Bulan April 2012 Versi III...



T-Shirt filem CHANTEK...menang hasil drpd menggunakan nama my proxy...rezeki dia makin meriah sejak dua menjak nih...ada je hadiah yg dia menang...nama beliau yang unik tu kot salah satu faktor kemenangan selain drpd usaha dan rezeki yang dintentukan oleh ALLAH swt....My friend yang menang GP...Hebat betul dia...Very talented....Ihsan daripada Media Hiburan....




Perfume Salvatore Ferragamo - Attimo Eau Florale...Hasil surat pembaca kat majalah GLAM...dah lama tersiar...tapi hadiahnya baru dapat...Penantian amat menyeksakan tetapi hasilnya sungguh sweet...Baunya sungguh wangi...Perfume nih utk pompuan..Saiznya 50 ml shj tetapi harganya RM 280...Hmmm....


Singlet nih pon menang hasil guna nama proxy...Menang drpd majalah HOT yang sgt2 susah nak menang aku kira...Bukan singlet nih sahaja yang beliau menang...tp termasuk baucer WOWLOUD bernilai RM 170++...

P/S : Masih menanti untuk menerima sebilangan lagi hadiah yang belum diambil @ diterima...

Thursday, April 5, 2012

Hadiah Awal Bulan April 2012 Versi II...


Voucher ke-2 yang aku terima selepas baucer Giant...Nilainya RM150 je...Berbaloi2 la jugak..Aku memang suka makan makanan Jepun nih...Dulu pernah dpt baucer mcm nih jugak..Tapi dari Sakae...now dari Senjyu pulak...Ada 1 outlet dekat e@Curve...Senang la...Sebab dekat sangat2 dengan rumah...Menang daripada majalah Men's Health...Tak sia2 jadi pembaca setia...




Spek mata hitam yang aku kira agak unik...Brandnya Reef...Aku sukakan sandal dan flip flop dia je sebelum2 nih...Tak sangka plak dorang pon ada buat spek mata jugak...Kenapa unik ya...?Kat bingkai sebelah kanan boleh dibuka dan ada pend drive 2GB...Bole la jadi ala2 Mission Impossible pasnih...Menang daripada FB Reef Malaysia...Tak sangka menang ya...Mesti saingan kuat..Alhamdulillah..Rezeki berpihak pada aku..Harganya RM300++ jugak...Now ini adalah sepak mata hitam yang ke 5 aku menang...Yang dulu brand Puma dan Carrerra je...



Opsssss...selingan je...Takde kaitan dengan hadiah yang menang....My housemate kata dia dah ada kucing kat opisnya...Nampak cam comel...Bela je la kt opis tu...



Ya Allah...Terbalik la plak tiket nih...Jgn salah anggap...Nih tiket wayang yg kreatif aku rasa...Bentuknya seakan2 tiket flight..Inilah filem pertama bulan April aku terjah di pawagam...Menang daripada majalah The Score....Cerita dia biasa2 je...Stereotaip filem Thailand...2 stars out of 5...

P/S : The next wayang yang bakal aku tonton ialah The Cabin in The Woods...


Monday, April 2, 2012

Hadiah Awal Bulan April 2012.... Siapa tak suka baucer free kan...?




Baucer Giant bernilai RM 500 hasil kemenangan daripada Lagu Bertema Sinar FM...Untung la dpt belanja free...Jimat duit...Baucer pon lambat lagi expired...Hujung bulan Ogos 2012 nih...Menang menggunakan nama proxy actually...Alhamdulillah... :)