Google+ Followers

Friday, November 4, 2011

2 Event Best Bulan Nih...

Yang pertamanya ialah bakal ada serbuan drpd skuad Era FM dan Nesvita 3 in 1 kat opis.Hmmm...best tu.Dapat duit,ada game dan dpt hamper lg.Sape nak bagi kan...

Yang keduanya ialah event Marry Me by Lanvin and Mix FM.Hadiahnya mmng lumayan la...Konpem2 dh dpt hamper Lanvin bernilai RM 1k....Perghhhhh...bnyk gila tu...Brp botol perfume la yg dia bg ya...?Alhamdulillah...rezeki utk permulaan November.Kwn2 yg lain semua dpt surat dr InTrend...kita tk dpt apa2 pon dr InTrend...huhuhu...Nak kena tukar strategi kot....

P/S : Tahniah la utk kwn2 comper yg lain...Ayu Rafikah,Dyat dan Badiuz....depa nih mmng menang yg hebat2 je....jeles la.. :P

Terima kasih NewMan...

Suratnya...boleh jugak la dikatakan voucher...

Pagi2 dah dpt call dr staf NewMan.Dia suruh dtg amik surat a.k.a voucher utk kasut New Balance.Seronoknya....dah lama aku tunggu...Now aku dh pon bole bergaya dgnnya.Kasut nih kena tebus kat Fahrenheit88.Kat situ ada butik New Balance.Banyak gak la design2 yg lain.Kasut nih aku suka dr dulu lg dah.Dr zaman aku blaja dulu2 lg.Kasut yg aku menang nih ada 5 pilihan kaler.Ada biru,merah,kuning,hijau dan colourful.Kaler merah ngan kuning cam cantek.Tp aku nak benda yg lain drpd yg lain,so aku amik la yg colourful.Harganya ialah RM369 shj.Takde alasan la lepas nih aku tak nak pi jogging ngan housemate aku.


Cantik tak...?