Google+ Followers

Tuesday, December 8, 2009

Kini Kembali....


Salam semua...lama rasanya tak update blog buruk nih...Almaklumlah laptop lama rosak...dapat laptop baru nih...senang sikit nak buat keje....Bagi yang fanatik FB tu...seronok la kan...tak tido tiap2 malam pun tak apa...layan Farmville....Cafe la...bla...bla....Nasib baik aku tak addicted ke arah macam tu....Sepanjang senyap tu...jgn ingat takde benda yang tak nak dikongsi...Peraduan?Agak meriah hadiahnya...Alhamdulillah rezeki Allah kurniakan semua tu....Mintak-mintak selepas ini rezeki lebih bertambah.......Senarai hadiah yang menang sepanjang penyepian diri....


Jam tangan brand Kenneth Cole....dapat drpd majalah FHM menerusi ruangan surat pembaca...

Satu set minyak wangi untuk lelaki dan perempuan brand Paco Rabbane dr majalah Style: ....baunya superb!!!!


Cek dr Omniteam...contest Milo untukmu Malaysia...Sepatutnya dapat pakej percutian ke Club Med Cherating...tp kami tukarkan ke wang tunai....duit bole disimpan....



No comments:

Post a Comment