Google+ Followers

Sunday, July 17, 2011

Hadiah Lagi...dan artikel yang tersiar kat dalam majalah...

Set permainan UNO..menang daripada majalah I.M....Best set permainan nih...Ye ke best?Padahal aku tak berapa nak reti la main...Dah lupa macam mana...Buat hiasan je la jawabnya kat rumah tu....

USB pendrive daripada majalah EH!...Suka sangat dengan design dia...Lawa...Unik..Syuga...Asli...

P/S : Ayu Rafikah pon dapat yg macam nih jugak... :)

Tak sia-sia la cikgu BM mengajar aku...Hasilnya...surat tersiar kat dalam majalah InTrend edisi Julai 2011..Yang nih tak dapat apa-apa pon.Maybe diaorang dah bosan kot nak pick aku sebagai pemenang lagi...Adoiii...


Pon sama gak macam entri kat atas...Surat tersiar kat dalam majalah GLAM Lelaki Edisi bulan Julai 2011.Hmmm...yang nih I like...Rasa-rasanya macam aku menang baucer Dockers bernilai RM 300 kot...Alhamdulillah...


Cubaan kali ke berapa pon aku tak tau...Aku memang jenis yang suka mengarang agaknya...Pantun yang aku buat dan disiarkan kat dalam majalah EH! edisi Julai 2011.Yang nih menang beg tangan pompuan brand Paris Hilton bernilai RM 299.Maybe bagi kakak aku kot kat JB sana tu...Biar dia vouge sket... :P

No comments:

Post a Comment