Google+ Followers

Saturday, November 28, 2015

Lamanya Tak Update...Hampir Bersawang...

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua...

Rindunya nak update blog nih...Rasa macam dah lama kot tak update...Last year tahun yg agak mencabar bagi aku sbb aku diuji oleh Allah Yang Maha Penyayang....Alhamdulillah sangat2 sbb Allah uji aku...sebabnya...bukan semua makhlukNya akan diuji dengan ujian yang sama....Terlantar sakit almost a year sgt2 mencabar....Ingatan mati itu sentiasa wujud dlm diri...Ada hikmah actually semua itu...Alhamdulillah...

Just nak update sikit je hadiah2 yang menang...Actually banyak je yg dpt tapi...biasa la...mood malas tu tebal sgt...Hahahahahaha....


Produk penjagaan rambut daripada L'Oreal Professionnel worth RM200.00


Produk penjagaan kulit daripada Melvita bernilai RM 250.00


Produk penjagaan rambut daripada Redken bernilai RM 250.00


Set perfume Narciso Rodriguez bernilai RM400++.


Produk jagaan kulit Sothys bernilai RM1k++

PS : Semua hasil kemenangan daripada majalah-majalah dan juga website serta facebook.

No comments:

Post a Comment