Google+ Followers

Wednesday, January 27, 2016

KLIPS Best Movies of The Year 2015 Event - Press Release

Salam sejahtera,
Rasa2nya sudah lama aku tak update blog nih...Ya la...Ada blog pon just for fun...Bukan serious sgt nak ada...Blog nih sometimes mcm diary jugak...Apa yg terbuku kita akan luahkan kat sini...Tp ianya not really intimate or too private story la tentang diri kita kan...?Betul ke idok...?Ok la...Hari tu dapat la jemputan untuk menghadiri KLIPS Best Movies of The Year 2015 Event daripada www.klips.my ...Thank you so much Miss Diandra Nunis (Cantiknya Nama Beliau) for the invitation...Mmng aku pergi la sbb buat kat The Strand Kota Damansara...Gila kalau tak pergi...Dekat kot ngan umah aku tu....Ok la...Sesi pendaftaran start jam 7 pm....Masa smpi tu pon dah ramai org...Ya la kan...Org balik keje...Alang2 senang terus ke sana gamaknya.....First thing first is...kena la register nama...Ok...aku carik la nama aku kat meja pendaftaran tu...Takde kau...Stress dah situ...Then Miss Diandra datang bgtau nama aku kat list utk media...Whattttttt...????!!! I'm not a reporter la...Malunya kat situ...Tapi ok la...Special sikit kot jadi media side nih....Then aku pilih la movie The Spy...Well,itu kali ke-3 kot aku tgk The Spy...Jason Statham not into serious sgt dlm filem nih...Tapi Melissa McCarthy as a Susan Cooper 
sangat kelakar...Rose Byrne sebagai watak antagonis ...Yessss...I must admit that she's really really really stunning and beautiful as a crook.Ok la...Itu je nak bagitau...Actually,I'm lost my word now...Hahahahaha...Chiao bella...Adios....!!!




Feeling-feeling Red Carpet...


Orang kuat KLIPS dan sponsor event pada malam itu...


Jemputan melalui emel...


No comments:

Post a Comment