Google+ Followers

Sunday, February 1, 2009

@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

Bersua kembali...hari Ahad adalah hari yang agak membosankan pada aku.Sesetengah orang merasakan hari Ahad adalah hari yang paling menyeronokkan.Apapun kita masih lagi tenang dan aman berada di bumi Malaysia yang bertuah ini.Aku plan nak keluar ke Border's sekejap untuk habiskan masa hujung minggu ni.Teringin melawat Berjaya Times Square.Lagipun,aku memang hantu majalah dan buku.

Nak pendekkan cerita.Aku sering melawati satu laman web yang memahami minat aku ini.Laman webnya ialah www.emenang.com.Kat sini banyak informasi tentang peraduan yang menarik dan mudah untuk disertai.Kat sini juga anda boleh berkenalan dengan dengan para peminat peraduan macam aku.Aku tertarik dengan satu peraduan ni iaitu :

@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

Peraduan ni agak menarik perhatian aku.Hadiahnya pun boleh tahan.Aku pasti ramai kaum wanita yang berminat untuk menyertainya.Kalau nak tau,try la check laman web emenang.com.Cuba la nasib korang-korang semua.Mana tau dapat beg yang gempak tu.Aku tumpang gembira je kalau korang menang.Tapi aku pun try masuk jugak.Mana tau rezeki aku pun ada kat situ.Aku hanya nak beg Emily & Emma baby bag - green yang harganya RM 189 tu je.Yang mahal-mahal aku tak minat sangat.Try tau....

No comments:

Post a Comment