Google+ Followers

Tuesday, October 11, 2011

Ceritanya....

Salam semua...

Macam dah lama tak menulis entri kat blog aku nih...Actually,aku suka masuk contest nih sebab selalu tengok nama-nama yang sama je menang.Until la one day tu,aku try la masuk.Tak sangka lak menang.Tapi lately nama aku dah kurang sikit menangnya.Rezeki masing2 tu.Kalau asyik menang tu karang,bosan la plak.Allah dah tentukan rezeki kita kat mana dan apa dia.Seronok jugak bila dengar kawan2 menang itu,menang ini...Jealous?Pastinya la...tapi takde la jealous sampai nak dengki khianat orang.Kita try la usaha lagi kan...?Dulu aku selalu menang peraduan daripada majalah2,akhbar2 dan website radio.CD2 lagu kat umah nih...bole dibilang dengan jari je aku beli.Yang lain semuanya menang.Tiket2 dan pas2 wayang tu usah cite la...Kadang2 sampai expired.Bukan la kedekut nak bagi kwn2...Tp kwn2 yg tak sudi menerimanya...Betul ke..?Kawan2 yg dulu2 la...Masing2 kan bz...Bila timenya nak tgk guna pas free tu.Sbb pas2 yg free tu pon bkn la bole diguna pada hujung minggu.Hmmmm....

Dulu jugak aku selalu menang benda2 yang pelik2...Barang2 mekap.Pelik la kalo aku menang kan...?Nasib baik la aku ada kakak dan anak sedara pompuan.So,aku dgn baik hatinya...bagi la kat dorang.Mesti la dorang suka sbb dah la branded item...mahal lak tu.Kadang2 aku jual jgk dgn harga yg sangat2 murah kt kwn2....Hmmmm...nih pon ada lagi hadiah yg dah menang tp surat nak claim blom lagi dapat.Stressssssss....I need lavender scent...hahahhaa....

Sekian dulu.Chow....

No comments:

Post a Comment