Google+ Followers

Sunday, October 16, 2011

- Produk Lancome....Set Blusher dan Eye Shadow....Sampel Genifique dan UV Base ( BB Cream ) dan baucer complimentary makeover..... -


Semalam ( 15/10/2011 )...aku dapat invitation daripada Lancome Malaysia untuk merasai sendiri pengalaman menggunakan maskara terbaru keluaran mereka...iaitu Lancôme Virtôuse Drama.Bunyi mcm kelakar kan..Jantan nak pakai maskara???Mcm pelik...lagi pelik sebab aku sorang je peserta lelakinya...Takpe la...janji dpt ilmu.Majlis tu jugak ada lucky draw.Dengar perkataan lucky draw je...aku dah yakin aku tak akan menang punya la.Well,benar pepatah mengatakan bahawa....tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yh tahu.Aku berjaya menjadi antara 5 peserta bertuah yg menang lucky draw tu.Hmmmm...dpt la dua produk mereka iaitu blusher ( cantik colornya.....kalo aku pompuan,konpem aku dah guna...) dan set eye shadow...( no bad jugak color dia..sape yg berani..bole pakai eye shadow nih...).Nilainya dlm RM 200++ kot...Tp nmpk mcm mahal je.Ntah2 lebih drpd RM200 ++ tu...Orang dah bagi...aku amik je la.Thanks Lancome.Thanks jugak abang Zamri Zainol ( mmng sifu mekap kat Lancome la dia nih...).Dia mekap mcm guna magik....Tapp...tap..tap...siap.Yang penting kemas dan cantik.Pergh....Nak je aku aku potong tgn dia tu....Heheheheheeh....



No comments:

Post a Comment