Google+ Followers

Thursday, April 5, 2012

Hadiah Awal Bulan April 2012 Versi II...


Voucher ke-2 yang aku terima selepas baucer Giant...Nilainya RM150 je...Berbaloi2 la jugak..Aku memang suka makan makanan Jepun nih...Dulu pernah dpt baucer mcm nih jugak..Tapi dari Sakae...now dari Senjyu pulak...Ada 1 outlet dekat e@Curve...Senang la...Sebab dekat sangat2 dengan rumah...Menang daripada majalah Men's Health...Tak sia2 jadi pembaca setia...




Spek mata hitam yang aku kira agak unik...Brandnya Reef...Aku sukakan sandal dan flip flop dia je sebelum2 nih...Tak sangka plak dorang pon ada buat spek mata jugak...Kenapa unik ya...?Kat bingkai sebelah kanan boleh dibuka dan ada pend drive 2GB...Bole la jadi ala2 Mission Impossible pasnih...Menang daripada FB Reef Malaysia...Tak sangka menang ya...Mesti saingan kuat..Alhamdulillah..Rezeki berpihak pada aku..Harganya RM300++ jugak...Now ini adalah sepak mata hitam yang ke 5 aku menang...Yang dulu brand Puma dan Carrerra je...



Opsssss...selingan je...Takde kaitan dengan hadiah yang menang....My housemate kata dia dah ada kucing kat opisnya...Nampak cam comel...Bela je la kt opis tu...



Ya Allah...Terbalik la plak tiket nih...Jgn salah anggap...Nih tiket wayang yg kreatif aku rasa...Bentuknya seakan2 tiket flight..Inilah filem pertama bulan April aku terjah di pawagam...Menang daripada majalah The Score....Cerita dia biasa2 je...Stereotaip filem Thailand...2 stars out of 5...

P/S : The next wayang yang bakal aku tonton ialah The Cabin in The Woods...


No comments:

Post a Comment