Google+ Followers

Sunday, January 19, 2014

Apa Istimewanya Restoran Chomey Ni...?

Assalammualaikum...
Selamat berhujung minggu semua...Aku takdenya nak berhujung minggu bagai..Kena keje demi sesuap meatball Ikea...Semlm aku cuti la jugak sbb dpt R/O Thaipusam...Cuti aku selalunya ari Jumaat...Thaipusam jatuh hari Jumaat,so dpt la ganti sehari cuti...Bila lg nak merasa cuti weekend kan...?So,aku dgn housemate aku decide la nak pi The Curve...Alaaaa...Dekat dgn umah je pon...Perot lapar time tu...So,pi la makan kat restoran Chomey katanya...1st time try...Authentic Kelantanese Cuisine katanya...Tp sedih la hidangannya...Portion tak meriah mana...Nama je gah...Sbb dh order,malas la nak angkat punggung blah...Aku order tom yam set...Tom yam dia sgt2 tak sedap...Rasa mcm singgang...Seriously kecewa...Housemate aku makan nasi tumpang...Nasinya lembik...Harga...?Sgt mahal kalo compare dgn mutu makanannya...Tobat aku tak nak pi makan kat situ lg...Not recommended la utk semua...Itu je aku nak cerita...Restoran selatan Thai Vicchuda lg sedap...Walaupon mahal,tp puas hati...Sekian...

4 comments:

  1. kat curve rega pun macam nak bayar artis buat show.. hahahaha boleh perumpamaan macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu suria...dah la tak sedap mana pon masakannya...better nak makan masakan kelantan pi kt kg baru...bnyk choice dah murah serta sedap2 plak tu...

      Delete
  2. letaklah gambo baru best nak baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdng2 gi tempat2 mkn mcm tu spontan kak lily...insya Allah lepas nih ada gambo ya... :)

      Delete