Google+ Followers

Saturday, March 21, 2009

Apabila PERADUAN dijadikan sebagai HOBI....

Mencari idea untukmembuat slogan terbaik..


Membaca sebelum menjawab soalan....( Macam amik exam lak )

Khusyuk membelek ruangan peraduan.... :)

* Ada orang mengatakan bahawa masuk atau menghantar peraduan adalah membazir.Tidak bagi aku.Aku telah menjadikannya hobi sejak dari bangku sekolah lagi.Aku paling suka hantarkan hasil tulisan kepada ruangan Surat Pembaca atau Letter To Editor.Jika terpilih sebagai surat pilihan,ganjaran menanti.Bila kemenangan tiba,rasa teruja mula melanda.Seronok sekiranya memenangi sesuatu samada barangan,wang tunai mahupun baucer.Aku pernah memenangi wang tunai RM 25k,penginapan di The Westin Hotel 3 hari 2 malam termasuk buffet brunch,barangan limited edition dan jam tangan serta telefon bimbit jenama terkenal.Siapa nak kasi kat kita buta-buta macam tu kan?Nak beli memang tak mampu dan tak terfikir langsung.Fikir-fikirkan la.........

No comments:

Post a Comment