Google+ Followers

Monday, March 9, 2009

Contest Addicted

salam semua...
rasanya dah lama sgt tak menulis...tak de idea sebenarnya...bz?no lar....tak bz pon..kdng2 je buat2 bz....minggu lepas,aku seronok betul berbual2 dgn budak2 yg gila ngan contest2 nih...mcm2 depa semua menang...jeles la jgk kat hati aku nih...tp aku pon dah bnyk kali gak menang...nih pon ada senarai menanti untuk dipungut pd 12hb nih....bnyk la jgk....tambah tolak..adalah dekat RM 1915 jgk nilainya...bole la kan?ada 5 item semuanya iaitu jam tangan wanita brand Citizen bernilai RM 600,produk kecantikan Guerlain ( RM 660 ),produk Schwarzkopf ( Rm 200 ),hamper produk Adidas ( RM 204 ) dan EDT Dunhill London ( RM 251 )....bila dah menang nih,kdng2 penat sgt2..penat menanti sebenarnya...ni blom lg kira yg dah menang tp tak dpt2 smpi sekarang...tunggu jgk...kdng2 tu cam dah malas nak masuk contest lg bila pikirkan lambatnya hadiah bakal diterima.sesungguhnya...sabar itu sungguh manis apabila kita akan menerima jua apa yg patut kita terima.sekian.....

* tetiba blank...

No comments:

Post a Comment