Google+ Followers

Tuesday, December 24, 2013

Aku Memang Raja Redken...

Salam...

Balik drpd bercuti di Banjaran Hot Spring Ipoh,bukak la emel dan dpt la emel seperti ini...Menang seronok la sbb menang...Ini kali ke berapa dah agaknya aku menang produk brand Redken...Dulu selalu je wish nak produk brand nih...Nah...skrng makin bertambah kot...Terima kasih Blu Inc...Rezeki untuk aku sentiasa ada...Alhamdulillah...

RE: Winner of MEN’S HEALTH / REDKEN Promotion

CONGRATULATIONS! We are pleased to inform you that you are a winner of the MEN’S HEALTH /REDKEN PROMO (November 2013). You have won yourself Redken for Men products. Please present this letter with a copy of I/C at the address below for collection.

Produk Redken nih nak kata bagus,depend pada keperluan rambut kita jugak...Sbb ada member guna,habis rambut dia berkelemumur...Aku plak,rambut makin menipis...Tapi aku tetap guna on and off...Rugi la tak guna kalau dah dpt free nih kan...?Sayang wooooo...

 Clean Brew Syampoo...
Working Wax  Maneuver

Mint Clean Syampoo...

P/S : Tiga2 produk Redken kat atas tu aku dah pernah dpt..Dah pernah try guna..Baunya sgt2 best..Kalau yang syampu Mint Clean tu,kulit kepala sejuk je...Wehhhh...nak beli memang tak pikir la...Mahal kot harga pasarannya..



2 comments:

  1. Assalamualaikum pakde!! hahahahaa....jumpe gak sape yg komen kat blog saya ! tq la yer mai menyinggah....lama dh dok update blog tu.bersawang sudahh.....

    and congratzz sbb menang tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam org kampong...hehehehhee...pakdee pon jarang2 update...lately je rajin sket...terima kasih gak sbb singgah blog ntah apa2 pakdee nih... :)

      Delete