Google+ Followers

Wednesday, December 18, 2013

Penatnya Menang...Tapi Alhamdulillah Di Atas RezekiMu Ya Allah...

Salam semua,

Tajuk entri aku kali ni bukan lah bermakna aku tak bersyukur dgn apa yg aku dapat,tp memang penat sbb nak kena pi collect hadiah sendiri..Kalau jenis organizer yg directly pos kpd pemenang,it's ok la...Selalunya kena pick up sendiri la...Contest majalah under Karangkraf dan Utusan Karya senang...Dorang yg send kpd winner...Tp magazine under lain2 majalah,memang tak la...Ko dtg la amik sendiri...Tp kdng2 dorang bg option gak...Bole mintak dorang kurierkan then bayar je kosnya...So,tadi aku gi la Blu Inc..Pi collect hadiah...Sedihnya sebab bukan hadiah2 atas nama aku...Semua nama org lain yg actually memang ada kaitan jugak la dengan aku...Ada 8 hadiah semuanya...Gigih gi PJ naik motor...Sudahnya huyung-hayang mcm pemandu mabuk time balik..Ya la kan...Hamper Loacker tu gedabak besarnya...Hahahahahaha...

Ini list brng2 yg kena pi collect tadi...

(i) Produk Sothys bernilai RM452.
(ii) Hamper Loacker bernilai RM200 ( aku suka hamper makanan mcm nih...banyak gila kot dapat )
(iii) Produk Syahirah bernilai RM200.
(iv) Produk V-Gen 2 kotak bernilai RM279 setiap satu kot...
(v) Baucer Victoria Station bernilai RM250... ( kwn comper punya...beliau mintak tolong amikkan ).
(vi) Baucer kasut XES bernilai RM200.
(vii) Payung Grown Up.
(viii) T-Shirt Grown Up.

P/S : Gambar2nya nanti aku upload ya... :)

2 comments:

  1. Replies
    1. best ila...pakdee dh bg2 kat anak2 buah pon..loacker nih best sgt2...insya Allah kalau ada rezeki lg,pakdee kirim utk ila ya... :)

      Delete