Google+ Followers

Sunday, December 29, 2013

Buat Keje Last Minute...Sukakan...? :P

Assalammualaikum...

Aku nih memang jenis yg rajin beli magazine tiap2 bulan...Semua magazine aku balun dan redah je beli...Bukan sebab contest je actually...Memang aku jenis suka membaca...Isi kandungan magazine nih tak menipu mcm novel...Hahhahaaha...So,nak dijadikan ceritalah kan...Bila dah beli tu,confirm la ada form contest segala bagai kan...So,sukalah tangan aku gatal mengisinya...Alah..org kata dah jadi hobi.Alang2 beli majalah,apa salahnya join contest yg ada tu...Untung sabut timbul,untung tukul besi,tenggelam la dia...Tarikh tutup 31hb Disember...Tapi aku send pada 30hb Disember...Korang rasa boleh menang ke...?Cerita hindustan confirm la menang heronya last2 minute...Sama la jugak mcm cerita Ultraman...Last2 menang kan...?Itu cerita...ini aku belom tentu menang.Kalo menang,sah2 la miracle yg Allah kurniakan dan mmng tertulis hadiah tu utk aku...Itu kalo menang...Kalo kalah dan tak menang,pasrah je la...Sape suruh send lmbt2 kan...?PM pon tak bz mcm aku...Hey..aku takde la bz sgt pon...Tp habit suka tangguh2 nak pi pos opis yg menyebabkan aku jd mcm tu...Jangan tiru aku ya...Itulah moralnya....Sekian...Nak baca gossip2 artis jap...

P/S : Blog Mazidul Akmal memang terbaik dan best...Serius..5 bintang aku bagi...

2 comments:

  1. itulah k lily suka gak baca majalah tapi 1 hari 1 page je sempat baca, busy sangat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lily blogger hebat...kalah PM kita...hehehhee...takpe kak..janji baca jugak akhirnya,kalau beli tak baca,lg rugi tu...

      Delete